INFO@JMODESIGN.NL

Partner met ons: De ideale deurkrukken voor jouw designprojecten

Een uitnodiging aan binnenhuisarchitecten

Ben je als architect of binnenhuisarchitect op zoek naar unieke, stijlvolle deurkrukken met bijpassend raam- deur- en buitenbeslag die jouw projecten naar een hoger niveau tillen? Ontdek de voordelen van een samenwerking met JMO Design. Wij bieden een uitgebreide collectie van meer dan 150 paar deurkrukken, variërend van tijdloze klassiekers tot moderne meesterwerken. Onze showroom is de perfecte plek om samen met jouw klanten de ideale deurkrukken uit te kiezen die hun ruimte compleet maken.

Persoonlijke service en expertise

Wij begrijpen het belang van details in interieurontwerp. Daarom nodigen we je uit om op afspraak onze showroom te bezoeken, waar je in alle rust samen met je klanten onze collectie kunt verkennen. Met meer dan 150 paar krukken in de showroom en de toegang tot bekende merken als JNF, JATEC, GPF, Mandelli, Frank Allart, M&T, ENTO, Mi Satori weten wij zeker dat je altijd de perfecte match vindt, ongeacht het budget van je klant. Wij leveren deurkrukken variërend van €50,- tot €600,- per paar. 

Voordelen van samenwerking

Wanneer je kiest voor een samenwerking met JMO Design, profiteer je niet alleen van onze uitgebreide collectie en expertise, maar ook van aantrekkelijke kortingen en provisiemogelijkheden. Wij begrijpen het belang van een win-win situatie en streven ernaar om onze partnerschap zowel voordelig als vruchtbaar te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Geïnteresseerd in wat wij voor jou en je klanten kunnen betekenen? Voor meer informatie over onze producten, de voordelen van een samenwerking, of om de mogelijkheden van kortingen en provisies te bespreken, nodigen we je uit om contact op te nemen. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail, of het contactformulier op onze website. Een afspraak samen met je klant kan uiteraard ook.