INFO@JMODESIGN.NL

Ontdek onze exclusieve deurkrukken showroom

Een unieke beleving op afspraak

Welkom bij onze showroom, een bestemming voor iedereen die op zoek is naar de perfecte deurkrukken om hun interieur een upgrade te geven. Bij ons staat de kwaliteit en diversiteit centraal, en daarom openen wij onze deuren uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we u persoonlijk adviseren en de tijd nemen om samen met u de ideale keuze te maken. Een afspraak plannen is eenvoudig: vul gewoon het formulier onderaan deze pagina in en ontdek wat wij te bieden hebben.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Onze showroom is strategisch gelegen, midden in Nederland in Soest op een eerste verdieping. We streven ernaar om iedereen een unieke ervaring te bieden, al moeten we helaas vermelden dat onze faciliteit niet rolstoelvriendelijk is. We hopen op uw begrip en staan klaar om op andere manieren te assisteren waar mogelijk.

Een wereld aan keuze

Met meer dan 150 paar deurkrukken presenteert onze showroom een wereld aan stijlen, materialen en ontwerpen. Van modern tot klassiek, en alles daartussenin. Onze collectie is met zorg samengesteld om aan al uw wensen te voldoen. We zijn er trots op gerenommeerde merken te vertegenwoordigen zoals JNF, GPF, Zoo Hardware, JATEC, M&T, Mandelli en Mi Satori. Elke deurkruk in onze showroom is een stukje vakmanschap, ontworpen om uw ruimte te verfraaien en te personaliseren.

Exclusiviteit en service

Let op: onze showroom dient uitsluitend als een plek om onze collectie te ontdekken. Wij leveren op bestelling en verkopen niet direct uit voorraad vanuit de showroom. Dit zorgt ervoor dat elke bestelling met de grootste zorg en aandacht wordt behandeld, van selectie tot levering.

Wacht niet langer en maak vandaag nog uw afspraak om de veelzijdigheid en kwaliteit van onze deurkrukken te ervaren. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen de perfecte afwerking voor uw deuren te vinden.